martes, 20 de marzo de 2007

Caso Luisa. Información a destacar.

La Lluïsa nos ha mandado un mail que en su momento le mando la ICIF en relación a su acogimiento con Pilar. Un correo que recibía unos días antes de que se fuera la niña, en concreto el dia 17 de agosto de 2006.Transcribimos algunos párrafos que ilustran la situación. Aplauden su acogida.
“(…) Sé que la situació és tensa i a la vegada quasi incomprensible però ara, ja s’han començat a iniciar els tràmits i la Pilar marxarà lo més aviat possible. ja se sap que durant el mes d'agost les coses van molt lentes però segurament, quasi segur, la Pilar començarà elnou col.legi fora de (…)No us desespereu, has fet tot el que ha estat en les teves mans i la veritat que la intervenció professional no ha facilitat gens les coses. (…)Ara el que importa es portar aquesta situació lo millor possible. (…)
Ja ho saps per qualsevol cosa estic a la teva disposició i ja se que la situació es molt dura però ha desmostrat tenir la força suficient per portar i acabar aquesta situació lo més bé possible. Et recolzarem amb el que faci falta, ja ho saps.A la Pilar se li ha donat tot el que heu pogut, i que ella ho volari o no ja no depen de vosaltres. A la Pilar li costa molt expressar, demostrar i entendre els seus sentiments, però creu Lluisa que et recordarà tota la vida i algun dia entendrà lo molt que has intentat i l'has ajudat. No es un any perdut, es una nova experiència per aprendre, tant tu com jo, no ho dubtis. Lo que ha fet ho has fet molt bé. Anims i endavant!”